Der var en gang to tosser, som sprang ud af en historie. Ingen har nogensinde fundet ud af, hvorfor de sprang ud, men sandheden er, at de slog sig.

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/154579553" params="auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true" width="100%" height="200" iframe="true" /]

 

Der var en gang to tosser, som sprang ud af en historie. Ingen har nogensinde fundet ud af, hvorfor de sprang ud, men sandheden er, at de slog sig. Nu var den store opgave for dem, at de på en eller anden måde skulle tilbage i historien igen.

Den første ide de fik, var at kravle op af et tov tilbage i historien. Det virkede ikke, fordi tovet knækkede. Den anden ide de fik, var at hoppe ind i historien, men de ramte en mur, og slog sig hårdt. Den tredje idé var, at springe historien i luften, men de blev hurtigt enige om, at historien gik i stykker, og så havde de jo intet sted at være. Herefter prøvede de disse ting: cykle, svømme og løbe tilbage i historien, men af forskellige grunde mislykkedes det for dem at komme tilbage.

Nu var de løbet tør for ideer, og de savnede faktisk deres historie rigtig meget. Ikke at historien var særlig godt skrevet, men den var tryg og dejlig at være i.

Da de havde siddet i stilhed i lang tid fik den ene tosse en god idé. De kunne skrive deres egen historie, og det gjorde de to tosser. På den måde kom de ind i en historie igen. Denne historie var til gengæld rigtigt godt skrevet, tryg, varm og dejlig.

Slut prut finale!

Følg os...


Følg os...


MEST POPULÆRE SAGER

Nældens Takvinge

Monsteret og musen

Hjertevæsenet

Den gule heks

Hopselopsen og den lyseblå hoppebold med stjerner på

HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk