Menu

To tosser sprang ud af en historie

Der var en gang to tosser, som sprang ud af en historie. Ingen har nogensinde fundet ud af, hvorfor de sprang ud, men sandheden er, at de slog sig.

 

Der var en gang to tosser, som sprang ud af en historie. Ingen har nogensinde fundet ud af, hvorfor de sprang ud, men sandheden er, at de slog sig. Nu var den store opgave for dem, at de på en eller anden måde skulle tilbage i historien igen.

Den første ide de fik, var at kravle op af et tov tilbage i historien. Det virkede ikke, fordi tovet knækkede. Den anden ide de fik, var at hoppe ind i historien, men de ramte en mur, og slog sig hårdt. Den tredje idé var, at springe historien i luften, men de blev hurtigt enige om, at historien gik i stykker, og så havde de jo intet sted at være. Herefter prøvede de disse ting: cykle, svømme og løbe tilbage i historien, men af forskellige grunde mislykkedes det for dem at komme tilbage.

Nu var de løbet tør for ideer, og de savnede faktisk deres historie rigtig meget. Ikke at historien var særlig godt skrevet, men den var tryg og dejlig at være i.

Da de havde siddet i stilhed i lang tid fik den ene tosse en god idé. De kunne skrive deres egen historie, og det gjorde de to tosser. På den måde kom de ind i en historie igen. Denne historie var til gengæld rigtigt godt skrevet, tryg, varm og dejlig.

Slut prut finale!

About Test Test

Ingen kommentarer