Menu

Minisekterne – småt er godt

Minisekterne – Kampen om myrenes dal er en skøn film for og om de helt små. En film der på en gang er langsom og uden ord, men samtidig fyldt med spænding i en helt lille historie om myrenes jagt på en madkasse med sukker.

En lille anbefaling af en stor animationspræstation – Minisekterne. Selv om filmen er for de helt små fra 3 år, så kan både større børn og voksne sagtens være med. For denne ordløse film på 1.t 24.min. er både charmerende og humoristisk.

De sorte myrere finder en madkasse med sukker og vil straks tage den med tilbage til deres bo. Men de store onde røde myrer får også færten af sukkeret og vil have den for dem selv. Dette starter en jagt gennem skovbunden der både er super opfindsom og fyldt med mange gode og skøre indfald.

Fortællingen gør både brug af rigtige optagelser fra skoven og animerede insekter i alle afskygninger. Det er godt fundet på og giver mange gode detaljer. Som publikum drages man ind i historien og universet og hepper på de små sorte myrer hele vejen. Især er også lydeffekterne effektive og med til at give historien masser af energi og liv.

Der er både noget for det store og noget for de små. Selv om historien er ordløs og handler om myrer vil det voksne publikum kunne genkende flere referencer.

Filmen kan findes på filmstriben.dk ganske gratis (med brug af bibliotekslogin) og man kan se en lille trailer herunder:

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Du må bruge disse HTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>