Menu

Hjertevæsenet

Det er godt I er her – jeg havde lige sådan en lyst til, at fortælle hvad jeg er for en størrelse – selv om jeg ikke har nogen størrelse.

Det er godt I er her – jeg havde lige sådan en lyst til, at fortælle hvad jeg er for en størrelse – selv om jeg ikke har nogen størrelse. Jeg er nemlig så stor, som jeg har brug for at være. Lige fra helt lille bitte til kæmpe koloenorm. Så tænker du nok, at du aldrig har set sådan en som mig før, og det har du sørme helt ret i, for jeg er nemlig usynlig. Det er alle Hjertevæsner.

Og hvad er så et Hjertevæsen, spørger du nok, jo nu skal du høre. Et Hjertevæsen, som mig, passer godt på børn Vi kan kun være Hjertevæsen for børn. Absolut ingen andre, og slet ikke voksne. Også selv om de voksne, altid har ønsket sig sådan en som os, så er det fuldstændig umuligt.
Vi kan være Hjertevæsen for hele tre børn i lige så lang tid, som de har brug for os. Når der ikke længere er brug for os så – ja så må jeg ikke sige, hvad der sker. Men nogen tror, at vi bliver til stjernestøv, andre tror, at vi bliver til solstråler. Men det er så stor en hemmelighed, at vi ikke en gang selv ved, hvad der sker. Det sjove ved Hjertevæsner er, at vi faktisk er meget forskellige, selvom vi har den samme opgave.

Jeg må hellere skynde mig at fortælle resten om mig. Det bedste jeg ved er, at slå koldbøtter, men så bliver jeg så rundtosset, at jeg vælter ind i alt. Det bedste jeg ved er, at give krammere. Det er det allerste bedste jeg ved, ja og regnvejr. Især at give krammere, mens man hopper i vandpytter lige midt i regnvejret. Men kaffe, puha hvor kan man blive i dårligt humør af kaffe. Og det er sikkert derfor voksne ikke kan få et hjertevæsen som ven, for de lugter alle sammen af kaffe.

Mit yndlingssted i hele verden er, at sidde lige der på skulderen. Der sidder jeg gerne, og lytter i mange timer på små børnestemmer, der fortæller mig alt mellem himmel og jord. Nå det var vist det aller mest vigtigste – nu må jeg vist heller komme videre.

Måske vi ses en anden gang.

About Test Test

Ingen kommentarer