Tyskerne og Mexikanerne var i krig, fordi de ikke var enige om, hvordan man planter blomster.

Tyskerne og Mexikanerne var i krig, fordi de ikke var enige om, hvordan man planter blomster. Tyskerne mente, at man skulle putte sukker i vandet og et stykke lakrids sammen med blomsterfrøet, og mexikanerne mente, at man bare skulle putte kernen i jorden og vande med almindelig vand.

Det var mexikanerne, der startede krigen. De ringede til tyskerne og forlangte, at de skulle plante deres planter ordentlig, men så blev tyskerne sure, og rejste til mexikanernes land, og tog pistoler og knive med. De skød, og skød, og skød og skød på mexikanerne, som bare kiggede på deres smukke blomster – derfor døde de.

Nu vander man planterne med sukkervand og et stykke lakrids, og derfor blev alle blomster og planter til sliktræer.

Alle planter var blevet til sukker, og alle menneskene spiste dem og blev tykke og døde. Der var kun én sund ting tilbage, og det var en agurk. Der var også kun ét menneske tilbage, og han hed Sportacus, for han elskede agurker.

Ukendt forfatter (0 klasse)

Følg os...


Følg os...


MEST POPULÆRE SAGER

Nældens Takvinge

Monsteret og musen

Hjertevæsenet

Den gule heks

Hopselopsen og den lyseblå hoppebold med stjerner på

HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk