Mangler du en sjov historie i sommervarmen. Eller hundrede. Måske endda tusinde?

Mangler du en sjov historie i sommervarmen. Eller hundrede. Måske endda tusinde? Så find Louis Jensens mange LJhistorier og læs løs. Han har udgivet ti fantastiske bøger med hundrede historier i hver. Ja du hørte rigtigt éthundrede historier i én bog. Små helt korte historier. Der er sjove, skøre, skægge og skæve fortællinger. Mærkelige og mystiske historier. Uhyggelige og ualmindelige og de er helt vidunderlige. Der er noget for enhver smag og enhver skabning. Det er historier hvor man undres. Historier der skaber billeder i hovedet. Historier hvor man rynker panden. Historier hvor man griner højlydt og historier der rammer lige i hjertet. Historier der leger med ordene og sproget. Og der er nok af dem.
Louis Jensen har udgivet disse bøger siden 1992 og blev færdig i år med sin tiende og sidste bog. Alle lige fantastiske. Gode til højlæsning. Gode til godnatlæsning eller til at sidde med ved vandet i solskinnet. De er hurtige og nemme at læse og man kan altid lige snuppe en historie til ... og en til og en til. For der er tusinde gode grunde til at læse hver og en.
Hør blandt andet denne:

En to hundrede og sekstende gang
dukkede der et helt nyt bogstav op
Det løb med det samme ind i alle
ordene og skubbede til bogstaverne
og råbte at det også ville have en
plads. Og da det var ualmindeligt
frækt og pågående så fik det efter
megen masen og skubben til sidst
lov til at blive stående, og alting i
hele verden kom til at hedde noget
andet. Og så måtte tingene jo også
ændre sig, for eksempel blev alle
næster sådan cirka 1 cm længere.

Fem flotte fortællevæsner for det samlede værk lige i Historietossernes ånd, med et overskud af fortælleglæde, som giver inspiration og lyst til selv at finde på sine egne små vrøvlehistorier.

Anmeldelse 5 væsener

Følg os...


Følg os...


MEST POPULÆRE SAGER

Nældens Takvinge

Monsteret og musen

Hjertevæsenet

Den gule heks

Hopselopsen og den lyseblå hoppebold med stjerner på

HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk