Tryllefidusen
Væsen nr. 164

 

 

BESKRIVELSE:
Tryllefidusen er 21cm høj. Den vejer lige så meget som sådan noget fnuller der samler sig under sengene - og det vejer ikke særlig meget. Den lever af nullermænd. Hvilket er rigtig godt for så er der altid rent under sengen. Den kan blive 100år. Når der er gået 100 år - så går den ud fra sengen. Står helt stille og falder automatisk om og dør. Efter ét minut så  bliver den døde Tryllefidus tryllet væk og en ny Tryllefidus bliver født under sengen.
Der findes én på hver gade, men den flytter fra hus til hus.

ANDET VIGTIGT:
Den kan teleortere sig fra hus til hus for ikke at blive opdaget.  Tryllefidusen er mega blød og er ikke altid lilla. Den skifter nemlig farve hver gang den teleportere sig et nyt sted hen. Hvis den høre en støvsuger - som er dens værste fjende - skynder den sig at teleportere sig op bag en pude. Så den ikke bliver opdaget. Én gang i hele Tryllefidusernes historie er der blevet støvsuget en Tryllefidus op i en støvsuger. Det var en meget ung Tryllefidus som havde svært ved at teleportere sig - og derfor blev den fanget af støvsugeren. Ingen ved hvor denne Tryllefidus er havnet henne.

SIDST SET:
Den sidste der så Tryllefidusen var Emma. Emma så Tryllefidusen da hendes mor var ved at støvsuge. Tryllefidusen var ved at teleportere sig op i hendes pude. I 2010 - som er Tryllefidusens lykketal.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk