Technovæsenet
Væsen nr. 11

kors

 

 

Beskrivelse
Technovæsenet blev opfundet i et laboratorium af nogle forskere - den skulle have været et godt væsen, men der skete det at maskinen Technovæsenet blev skabt i, var blevet forurenet af en sommerfugl. Technovæsenet er meget farlig for mennesker. Når den skråler, så mister alle mennesker i nærheden deres hoveder. Den er vild, og stråler med sine laserbeams efter alt som bevæger sig. Technovæsenet er den eneste af sin slags, og den er udødelig. Den lever af metal.

Andet vigtigt
Technovæsenet bor i en helt bestemt grotte, fordi lige denne grotte er det bedste gemmested for den. Den har oversprøjtet grotten og jorden udenfor med gift fra dens mave. Den gylper giften op, når den får ondt i maven. Den har lavet et bord af menneskekranier, og den er ikke særlig klog.

Sidst set
Technovæsenet blev sidst set af nogle opdagelsesrejsende, som døde da Technovæsenets laserbeams ramte dem.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk