Sumbot
Væsen nr. 95

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Sumbot lever oppe i rummet på solen. Den spiser rumfnug, som den finder rundt omkring. Sumbot er 13 meter høj, og vejer 2 gram. Der findes 1000 stykker af dette væsen, som alle sammen bor på solen. De er alle sammen venner.

Andet vigtigt
Sumbot udsletter alle satellitterne, da den ikke kan lide dem. Sumbot er bange for "øjet i midten".  Den ødelægger satellitterne med en slags stød, som kommer ud af antennen på hovedet. Menneskerne nede på jorden synes, at det er vildt irriterende, da de ikke kan få den viden, som de har brug for om rummet og solen.

Sidst set
Sumbot er sidst set af en satellit, som kom rigtig tæt på den, som fik taget 2 billeder, som den sendte ned på jorden. Satelitten blev tilintetgjort, og blev til støv bagefter.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk