Subenus Plonki
Væsen nr. 119

 

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Subenus betyder 7 ben og plonki betyder 5 øjne. Altså Syvbens Femøjet væsenet. Den lever i træerne i skovene, eller i en jungle. Den lever mellem bladene hvor den kan kamuflere sig. Dens øjne kan skifte farve. Den lever af plonki tonki som er sådan noget usynligt noget der hænger fast på bladene. Hårene på hovedet er følehorn som den ser med, da dens øjne ser virkeligt dårligt. Den er to centimeret høj og lever to minutter af gangen. Den når kun lige at spise en plonki tonki som er hele dens liv.

Andet vigtigt
Den kan transportere sig lige der hen hvor den tænker på, men kun et sted hvor der er skygge elles udtørre den.

Sidst set
Den sidste der så dem var Christians lillebror Nikolaj nøjagtigt på hans fødselsdag. Han så dem ved et træ hvor der var én Subenus Plonki der var ved at kravle op for at få mad, inden den døde. Træet stod lige uden for stuevinduet.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk