Somse
Væsen nr. 28

kors

 

 

Beskrivelse
Somse bor i en hule langt inde Australien. Der findes Somser over hele verden - De bor enten i træer eller huler. Somse kan spy gift ud af munden, som den bruger til at dræber sit bytte med. Den er meget farlig for mennesker, men det gode ved den er at den kun spiser 1 menneske om ugen - det er fordi den ikke kan spise så meget på en gang. Somses ynglings spise er grævlinger.

Andet vigtigt
Somse har meget store klør og små horn i panden. Begge dele er vigtigt for den, da den bruger de to ting som våben. Det er på den måde Somse slår sit bytte ihjel, og det er lige meget om det er et menneske eller en grævling.

Sidst set
Somse er sidst set af det store onde sandmonster fra Australien. Monsteret så Somse i gang med at dræbe et dyr, som lige havde forladt sin hule.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk