Snabledyr
Væsen nr. 189

 

 

BESKRIVELSE
Snabledyret lever i skoven og i grotter (i både Danmark og Tyskland). De spiser myrer, som en myrersluger. Et Snabledyr er lige så høj som et klassebord. Snablen er to meter lang og dens krop er to meter lang. Den kan blvie op til 120år gammel og har et gevir. Lige nu findes der fire i alt. De føder unger i grotterne. Op til ti unger i et kuld.
Et Snabledyr elsker at danse.
Et snabledyr er god mod andre dyr, en ond mod mennesker.

ANDET VIGTIGT
Den sprøjter vand ud af snablen for at forskrække - især mennesker. Da den ikke ved om vi er gode eller onde. Den kan også stange menneskene med sit gevir og sparke med dens ben. Når den har gjort den flver den op i et træ.
En sjov fakta om Snabledyret er at de flyver til Australien og tilbage igen. Her finder den kokosnødder. Den vender numsen til kokosnødden og sparker med sine bagben. Så går der hul på kokosnødden og den kan nu drikke kokosmælken med sin snabel

SIDST SET
Snabledyret blev fundet får mange år siden af en pige der hed Johanne. Johanne så Snabledyret med 30 kokosnødder som den var ved at tage hul på ved at danse på dem.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk