Skuksi
Væsen nr 177

 

 

 

BESKRIVELSE:
Skuksier er på størrelse med et lille franskbrød, men ikke lige så tyk som et franskbrød. En skuksi bliver skabt i et franskbrød, hvis man glemmer at spise det. Efter 300timer begynder der at vokse et æg inde i franskbrødet. Ud af ægget kommer en Skuksi. Den lever af gamle franskbrød. Og den kan spise et helt franskbrød i en mundfuld.
En Skuksi lever kun i én dag. Og en Skuksis eneste mål er at prøve at spise alle franskbrød i hele verden. Lige nu er der 100.000 Skuksier i hele verden.

ANDET VIGTIGT:
Hvis den samme person glemmer et nyt franskbrød i 300 timer kommer de samme Skuksier tilbage til live, selv om de var døde. Man kan sige at en Skuksi på sin vis er ond - hvis man nu ville have et stykke franskbrød med syltetøj og der så ikke var mere tilbage på grund af Skuksierne. Det er ikke særligt sødt gjort. Men ellers er de faktisk ikke farlige, men heller ikke gode.

SIDST SET:
Carl var den sidste der så en Skuksi. Han så den i et franskbrød han pludselig opdagede inde i sit skab. Dette var for 30 år siden.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk