Skoboer
Væsen nr. 188

 

BESKRIVELSE:
En Skoboer en et supersødt lille væsen der bor i vores sko. De spiser fnuller Dejlige store fnullere, og så drikker de sved fra fødderne. En Skoboer har pels i hele hovedet. Den kan blive op til 7000år gamme og der findes lige nu 10.001 i hele verden.
En skoboer kan teleportere sig til alle slags sko. Selv støvler. Når vi ikke har vores sko på s bor Skoberne i dem. Og har du dine sko på så bor Skoboerne i en anden sko.

ANDET VIGTIGT:
En Skoboer elsker at bo udenfor i Norge. Norge er det eneste sted hvor de kan bo ude. Ellers vil de allerhelst bo i sko, og gerne sko der ikke er alt for varme. Gerne omkring 1grad.

SIDST SET:
En dreng ved navn Christian så en Skoboer, men kan ikke helt huske hvornår. Han så den da han gik forbi en sko, men Skoboeren blev bange og skyndte sig ind til der hvor tæerne i skoen er.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk