Skarp Tornado Hale
Væsen nr. 105

 

kors

 

 

Beskrivelse
Skarp Tornado Hale er 177 centimer høj. Den bor i England og der findes kun 1, men den har 200 soldater. Skarp Tornado Hale er Spidermans ærkefjende nr. 1 og så er han gode venner med Den Sorte Spejderman, Dr. Octopus og Loki. Han er voldsom ond og befrier alle tyve der er i fængsel og sætte alle andre mennesker i fængsel. Desuden kan han hoppe over verdens højeste bygning. Den eneste måde han kan dø på er ved at Spiderman smider ham i vandet - for så smelter han.

Andet vigtigt
Skarp Tornado Hales mange soldater er frygtelige. De små røde soldater kan kravle ind i hjernen på mennesker og på tyvene som de så kan styrer. Men man kan dræbe dem ved at træde på dem. De større soldatvæsener med sværd kan flyve og kun dø hvis man smider chokolade i hovedet på dem.

Sidst set
Skarp Tornado Hale blev sidst set af Thor, Captain America og Iron Man. De så ham kæmpe mod Spiderman den 24 oktober 2014 - og Spiderman var lige ved at dø. Men heldigvis kom de alle til hans undsætning og jog Skarp Tornado Hale væk.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk