Olla Batik
Væsen nr. 120

 

kors

 

 

Beskrivelse
Olla Batik er på størrelse med en lille krabbe, men den har giftige klør. Når den bider en, så siger man først av og så begynder man at kradse sig selv over det hele, mens man danser tango. Så det er en virkelig farlig-sjov gift. Den eneste modgift er at man skal fange den Olla Batik man blev bidt af og spise den i en mundfuld. Alle Olla Batikker har forskellige farver så man kan sagtens kende forskel på dem. De bor inde i stenene ved stranden. Deres yndlingsmad er blåhvaler. De kan sluge en hel blåhval på fem dage. Men så skal de heller ikke have mad resten af deres liv. Når de har spist en blåhval lever de i præcis 30 år og så dør de. Mens de bliver ældre bliver de også mindre - og hurtigere og giftigere.

Andet vigtigt
Dens fjende er et sugerør.

Sidst set
Den blev sidst set af Cole, Christian og Simon da de var nede ved stranden og bade.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk