Ønskefidusen
Væsen nr. 149

 

 

 

BESKRIVELSE:
Ønskefidusen bor på Planeten Jorden. Den er kun 1cm. høj og vejer lige så meget som en myrer. Der findes kun tre Ønskefiduser på hele planeten og det er et godt væsen. Ønskefidusen bor under jorden og hvis et menneske står lige over Ønskefidusen og ønsker sig noget, så drysser der stjerner ned på en, og det man ønsker går i opfyldelse.
En ønskefidus lever i 85 år og lige inden den dør tryller den en ny Ønskefidus frem ved at banke sine øjne ned i jorden.

ANDET VIGTIGT:
Ønskefidusen lever af skumfiduser.

SIDST SET:
Den sidste der så en Ønskefidus var en mand fra gamle dage som hed Ben. Ben så den på en bakke. Han samlede den op og ønskede. Han ønskede at alt i verden ville blive flot - og det blev det. Derfor er alt flot i dag.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk