Mundkaffela
Væsen nr. 143

kors

 

 

 

Beskrivelse
Dette væsen er 8 meter højt. Den lever på Mars, men kan flyve ned på jorden. Det er et ondt væsen og når den kommer ned på jorden så dræbe den de ældste mennesker og flyver tilbage igen. Når den kommer tilbage til Mars prutter den i 30 timer. Det er derfor det er så farligt at gå på Mars. Der findes 253 Mundkaffela'er på Mars. De kommer ned på jorden 20 gange om året hvor de spiser de ældste mennesker.

Andet vigtigt
Den kan skifte farve alt efter dens humør. Hvis den er sur er den rød og hvis den er glad er den alle farver. Hvis den er grøn er den overrasket. Hvilket tit betyder at der ikke er nok ældre mennesker at spise. Hvis den er gul er den fornærmet.

Sidst set
Den sidste der så Mundkaffela'en var Jørgen og Peter som var på et plejehjem Karens Nyst. De så at Mundkaffela'en spiste Henrik og Liva som var de ældste på plejehjemmet.

Historie er genfortalt af Marie K, Liva og Signe

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk