Multi Medi +
Væsen nr. 16

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Multi Medi + blev skabt i et laboratorium, da to atomforskere var ved at lave en medicin mod influenza. Det de fik skabt var dette lille grønne væsen. De har fundet ud af, at hvis de kommer 100 Multi Medi + på en pille, så kan de kurerer alle sygdomme i hele verden. Både Malaria, influenza, Aids, skoldkopper osv. Der findes 100.000.000 Multi Medi + i hele verden. Den vejer ingenting, da den er på størrelse med 16 atomer.

Andet vigtigt
Forskerne dypper pillerne ned i et glas med Multi Medi +, og på den måde sidder Multi Medi + fast på pillerne. Folk behøver kun 1 pille for, at blive kureret for deres sygdom. Når personer ånder ud, følger Multi Medi + med ud i luften. De finder et nyt menneske, som de hjælper med, at blive raske for helt alm. sygdomme. Multi Medi + dør efter 5 måneder af alderdom. Så har de nemlig brugt den energi, de havde til at bekæmpe virusser.

Sidst set
Der er aldrig nogen, som har set Multi Medi + for den er mikroskopisk lille.

 

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk