Muggi
Væsen nr. 151

BESKRIVELSE:
Muggivæsener bor under jorden i Danmark i kloakkerne. Den er et godt væsen. Muggi lugter hverken godt eller dårligt, men mellem selv om de bor i kloakker. Muggivæsener hjælper gamle mennesker med at komme over vejen. Derfor har den så mange arme. Den holder dem i hånden. Den kan kigge i begge retninger på samme tid fordi den har så mange øjne. Muggivæsener er ca. 35cm. høje. De har følehorn. Når følehornene er røde er de glade, når de er sorte er de kede af det.
Der bor 10hundrede i alt i hele Danmark.

ANDET VIGTIGT:
Hver gang en Muggi dør, kommer der en ny. De dår når de ikke kigger sig godt nok for - det sker kun når de er alene. Så kan de godt blive kørt over. Men de kan ikke blive kørt over, når de har nogen i hånden.  Lige når de dør kommer der en ny Muggi lige under jorden hvor Muggien dør.

SIDST SET:
Den sidste der "så" Muggi var i 1970. En gammel dame ved navn Fiona der skulle over vejen, og hun var blind. Men så mærkede hun noget holde hende i hånden og føre hende over.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk