Lavamester
Væsen nr. 34

kors

 

 

Beskrivelse
Lavamester bor i Danmark. Den er 52 meter høj, og bor i Risskov.

Andet vigtigt
Lavamester er for det meste nede i jorden, men nogle er taget til Frankrig og bor  i bjergene. Hvor de har smeltet huler. Den spyr lave ud af munden, og laser ud af øjnene. Du dør på stedet, hvis du ser den.

Sidst set
Det var Frederik d. 1, som så Lavamesteren sidst. Han var ved at sprænge skoven i luften for tusinde år siden. Da Lavamesteren dukkede op midt i den brændte skov, skyndte Frederik d. 1 sig ind i en hule. Inden han døde skrev han om monstret og tegnede det i sin notesbog.  Lavamesteren dræbte alle hans soldater og Frederik d. 1, da han kom ud af hulen. Arkæologerne fandt Frederik d. 1's skrifter i hulen, og derfor har vi denne viden.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk