Menu

Knudderknejseren

Væsen nr. 45

  • TEGNER:

    Ruben Andreassen 8 år

  • LATINSK NAVN:

    Rapidus Medicus

  • LEVESTED:

    Over alt i verden

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Knudderknejseren er et lille skovvæsen, som flyver hurtigt – den er i familie med guldsmede. Den har magiske evner, som den bruger hvis nogen er i fare. Den hjælper både dyr og mennesker. Når det er nat lyser Knudderknejserens farver op i mørket – de gule pletter bliver helt selvlysende. Den bor i små usynlige bobler ved søer – boblerne har den selv lavet med sit lange næb. Den har ingen fjender, da den smager rædselsfuldt.

Andet vigtigt
Knudderknejseren kan heale dyr og menneskers sår, hvis de kommer til skade. Den har reddet flere 1000 dyr og mennesker fra døden. Den ved altid hvis der er fare på færde, da den har en super god hørelse. Ingen ved hvor hurtigt den kan flyve – det går i hvert fald stærkt for den kommer kort tid efter, at ulykken er sket.

Sidst set
Knudderknejseren er sidst set af en lille pige, som var på skovtur med sin familie. Hun faldt ned fra et træ, da hun klatrede rundt i det. Hun slog hul i hovedet, men hendes familie nåede ikke at opdage det, da Knudderknejseren havde healet hende inden de kom hen til hende.

Skabt af Anja Sørensen 2013

NYESTE SAGER PÅ SIDEN