Klapi Kapi
Væsen nr. 186

 

 

BESKRIVELSE:
Klapi Klapi er et væsen som bor i Norge. Den bliver højst 40cm høj og vejer lige så meget som et stykke papir. En Klapi Klapi spiser blomster. Den kan blive op til 10 år og der findes kun 2 styk. En Klapi Klapi lægger æg. Æggene klækker efter 3 dage. Dette væsen er meget glad for kulde. Og kan være en smule ond da den godt kan lide at klappe folk i hovedet med et karateklap. 

ANDET VIGTIGT:
En Klapi Klapi kan gøre sig usynlig. Blandt andet  ved at lave sig om til en blomst. De bor som regel under sneen.

SIDST SET:
Sienna var den sidste der så en Klapi Klapi. Hun så den i Norge i 2019 hvor hun var oppe at stå på ski. Først kom Sienne til at kører Klapi Klapi over og så fangede hun den, men Klapi Klapi klappede hende i hovedet og så smed Sienne væsenet langt væk.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk