Havæderen
Væsen nr. 166

 

 

BESKRIVELSE:
Havæderen kan blive lige så høje som Morten. De kan veje helt op til 1000kg. Lever i de kolde Grønlandske have. De spiser mennesker. Især de brunhårede. De kan blive helt op til 10.000år gamle. Den bruger sin to horn til at stange menneskene inden den spiser den. Føder unger. 23 af gangen. De  er virkelige gode til at svømme. Den lever for det meste under vandet, men kommmer nogle gange op til overfladen. Hver morgen kommer den op til overfladen og hver aften og også til middag. På disse tidspunker skal man være meget opmærksom. 

ANDET VIGTIGT:
Den kan trylle zombier frem, men de er der ikke i virkeligheden. Men menneskene tror de er der og så bliver det dødbange.

SIDST SET:
Det var en pige der Silje der sidst så Havæderen. Silje var 49 år gammel da hun så den. Hun var ude i en båd, men heldigvis blev hun ikke spist for hun var sorthåret. I 1959.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk