FnuggeNuggen
Væsen nr. 15

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
FnuggeNuggen er et regnvejrsvæsen, som kommer til verden, når det regner, og mennesker slår deres paraplyer op. Det mærkelige ved FnuggeNuggen er, at den går bort, når den har været våd et uvist antal gange. FnuggeNuggen bliver til regndråber, næste gange det regner.

Andet vigtigt
FnuggeNuggen får mennesker til, at smile i regnvejr - vi kan ikke se dem, men vi fornemmer deres tilstedeværelse, og det gør os i godt humør. I kan finde en historie om FnuggeNuggen under fortællinger,  og hvis I bladre i billederne herinde, så kan I finde en dreng og en pige Fnugge-Nug.

Fakta
Der findes FnuggeNugger over hele verden - de mindste er på størrelse med et øje, og de største er på størrelse med et menneskehoved.

 

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk