Flak
Væsen nr. 32

 

kors

 

 

Beskrivelse
Flak er lidt over 2 meter høj. Den blev født i 1807, i Vancouver, i en kæmpe skov i et mærkeligt slimet æg. Der er kun én tilbage i verden. I 1807 var der 400 Flakkere, men de er alle døde. De døde fordi nogle jægere skød dem.

Andet vigtigt
Flakkeren er livsfarlig, hvis man røre ved den. Så går den helt amok. Den kan dræbe én, med sit grønne "hår", som er pigge. Disse pigge kaster den af sig og ramme sin modstander, så de dør. Derefter vokser der nogle nye ud.

Sidst set
Det var en dreng ved navn Cole, som så Flak i sommerferien 2013. Den var ude i en skov. Han fandt æggeskallerne, og bagefter så han fuglen. Han gemte sig for den, og slap heldigvis væk fra den.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk