Farveslangen
Væsen nr. 176

 

 

BESKRIVELSE:
Farveslangen lever på Savannen. Den spiser farver. Alle farver. Når den spiser farver bliver det den har spist farveløs - altså gråt, hvidt og sort. Der findes 100 Farveslanger på Savannen. De kan blive 1 million år og helt op til 10 meter lange. De kan veje op til 1 kg.

ANDET VIGTIGT:
Når de har spist alle farverne begynder de at lyse op som guld. De er farlige fordi de spiser alle farver også hudfarver og også blodfarver og øjenfarver. Så hvis man møder en Farveslange bliver man helt grå og trist og kan ingenting se.

SIDST SET:
Johanne var den sidste som så Farveslangen. Men slangen så ikke Johanne så hun mistede ikke sine farver. Hun så den spise den sidste farve før den blev til guld. Det var en blå farve. Man kan se det yderst på hovedet lige ved dens mund.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk