Electrinode
Væsen nr. 17

 

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Electrinode er 27 cm høj, og vejer ca 20 gram. Den lever 1 år, og derefter tager den næste klon over. Den kan klone sig selv, og lave op til 15 kopier.

Andet vigtigt
Elektrinodes gule side er elektrisk - den anden side som er orange er glødende. Den er mega varm, og den skyder ildkugler. Den kan skabe lyn og torden, som kan ses i det område, hvor den befinder sig.  Elektrinode bruger sin elektricitet til, at slå mennesker og dyr ihjel - den spiser dem efterfølgende. Elektrinode kan flyve i en højde af 50 meter, og den flyver med en topfart af 73 kilometer i timen. Den flyver når den jager - når den får øje på sit bytte, så zapper den sin elektricitet ned på byttet. Byttet bliver lammet, og den bruger sin gift til at spise byttet. Elektrinodes mund er som en støvsuger. Hvis den bliver alt for sulten, så kan den godt finde på, at spise sine egne kopier - men den laver bare nye bagefter. Den kan kalde sine kopier til sig, og den kan flytte sig et hvilket som helst sted hen i verden 1 gang om dagen.

Sidst set
Elektrinode er sidst set af piloterne i et jetfly.


Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk