Kalkun Karl
Væsen nr. 25

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Dette væsen hedder Kalkun Karl, og bor på Kalkun Øen ved Afrika.  Huset han bor i er bygget af kalkun Fjer - der bor han med sit kæledyr kalkun Katten, som også er hans bedste ven.

Andet vigtigt
Kalkun Karl er meget rig. Han er blevet det af at sælge kalkuner. Kalkun Karl ejer 10.000.000.000 kalkuner, som alle har kasket på - ligesom Kalkun Karl selv.
Da Kalkun Karl har så mange kalkuner spiser han kalkun til morgen, middag og aftensmad. For han elsker kalkuner. Han er meget berømt blandt alle andre væsener i verden. For nogle af de mange penge han har tjent har han købt 1 elefant. Hans elefant har pip og er derfor spærret inde i et mega sikkert bur under jorden. Den siger pip, når den vil have mad og vrikker med rumpen, når den får lyst til at danse Kalkun Dansen. Det er på grund af elefantens dans med sin store rumpe, at der kommer jordskælv i verden.

Sidst set
Kalkun Karl blev sidst set i 1467, hvor en forvildet rejsende, Kaptajn K. M. Strudzenberg, kom til øen og købte kalkuner af Kalkun Karl, som han tog med sig på rejsen rundt i verden. Han fortalte om Kalkun Karl til sine kollegaer, men ingen troede på hans historie om elefanten, der lavede jordskælv. Derfor endte K. M. Strudzenberg på sindssygehospital, hvor han døde i 1511.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk