Cor Creatura
Væsen nr. 110

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Der findes 300 af denne slags væsen - Cor Creatura bor i bjergene over hele jorden. De bor i huler og grotter. De lever for evigt med mindre nogle onde mennesker når at dræbe dem. De skabes i søer, når vandet fryser til is - de skabes kun, hvis varmen fra et hjerte er til stede.

Andet vigtigt
Cor Creature kan flyve - den spiser insekter, som flyver rundt i luften - den jager mens den flyver. Den sørger for at dræbe alt det onde med dens skrig. Når skriget rammer noget ondt, så fryser det ihjel. Den har et varmesyn, som kan se, at der er varmt inde i de onde menneskers hoveder.

Sidst set
Den er tit blevet set af kameraer, som hænger rundt omkring. Og den er blevet fanget på film af en kameramand, som var ved at indspille en spillefilm.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk