Buggenutten
Væsen nr. 86

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Der findes 10 Buggenutter i hele universet - De bor alle sammen på den grønne planet Viridis Planeta. Buggenutterne er 5 centimeter høje. De lever af Rødblade, som kun vokser på denne planet.

Andet vigtigt
Buggenutterne har aldrig forladt planeten, fordi de er bange for resten af universet. De bor spredt ud over hele planeten - nogle af dem kender hinanden. De bærer alle sammen magiske hatte - når de bliver bange, så gemmer de sig inden i deres hat, og så bliver de usynlige. Når de finder noget på planeten, så tilhører det den som finder tingen. Der er kun én af Buggenutterne, som ejer en bamse - den fandt han på en gåtur. De andre er okay med, at de ikke har nogen bamse.

Sidst set
Der er aldrig noget menneske, som har set dem.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk