Bubu
Væsen nr. 167

 

 

BESKRIVRELSE
Bubu'erne lever i skoven - i Afrika. De bor i de mørkeste steder i skovene. De er lige så høje som giraffer og vejer 25kg. De spiser blade og drikker blod fra andre dyr. Der findes 180 Bubu'er i alt. Bubu'er lægger grønne æg. De lægger æggene i buskene, går deres vej, og så klægger ægget efter 5 dage. 

ANDET VIGTIGT
Bubu'er kan camuflere sig så ingen kan se dem. De lever alene. Men mødes ved floden hvor de har samlet en masse dyr sammen. Her mødes de i tre timer og spiser blad og drikker blod og snakker sammen. Deres sprog lyder sådan her: Abababababababbaabbabbabab. Ingen mennesker kan forstå deres sprog, men man tror at babyer kan finde ud af at høre hvad de siger.

SIDST SET
Ingmar var den sidste der så en Bubu. Ingmar var kun 8 år gammel og var lige flyttet til Afrika. Han så den i 1950 d. 25. april. Han så nogle buske der rystede og så løb han sin vej. Men efterfølgende kunne han huske hvad han så.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk