Bock Bog 1
Væsen nr. 3

livstrae_2

 


Beskrivelse
Bock Bog 1 vil gøre alt for at hjælpe andre. Den er klog, og kan lave laserøjne. Bock Bogérne har numre fra 1 til 4751, som er det antal af Bock Bogér som findes. De kan flyve, og deres topfart er omkring 50 kilometer i timen. Bock Bog 1 har en usynlig ven, som hedder Boggie - han er vildt sej med et lyssværd.

Andet vigtigt
Bock Bog 1 og hans ven Boggie er ansat af planeten Flexinus til at indfange sorte huller. De skal indfange de sorte huller, fordi de sorte huller tager planeter til fange. De har nok at lave for der findes tusindvis af sorte huller i deres Galakse. Bock Bogérne kan lave de sorte huller om til små sorte sten, som de putter i deres yndlingsspise - nemlig Flexinus burgeren.

Sidst set
Bock Bog 1 er sidst set sammen med sin ven Boggie i færd med at indfange og ødelægge endnu et sort hul. Når de får ødelagt det sorte hul, så har de ødelagt 287 sorte huller.

 

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk