Zvopperen
Væsen nr. 88

kors

 

 

Beskrivelse
Dette er en Zvopper, og der findes kun denne ene. Den bor i spøgelsestoget i Disneyland, USA -  Den kan aldrig dø. Den er på størrelse med et voksent menneske.

Andet vigtigt
Zvopperen spiser drenge, fordi de smager bedst. Den kan ikke fordrage pigernes lange hår. Den tager drengene i mørket, når vognene er i spøgelsestoget. Det er først når toget kommer ud igen, at de andre mennesker opdager, at der mangler en dreng. De små hoveder på toppen af Zvopperen forskrækker drengene, så de besvimer. Og så sprøjter de blod ud over vognen, der hvor drengen sad. Zvopperen er hele tiden sulten, så den jager altid drenge, som den kan spise. Det er et stort mysterium for politiet, at der forsvinder så mange drenge. Zvopperen bor i midten af spøgelsestoget - der hvor der er aller mørkest.

Sidst set
Mennesker ved ikke at Zvopperen eksisterer.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk