Børneuniverset

Følg os...


Vi er to historietosser som har lavet denne hjemmeside. Den er til alle de børn og voksne som er glade for at tegne, fortælle historier og bare lave skøre ting alene eller sammen med andre. Du kan finde mange sjove og finurlige væsner og masser af fortællinger, hvis du kigger dig omkring.

Det kan være, at du får lyst til at få nogle af dine egne historier, tegninger eller skøre, farlige eller magiske væsner på siden – send det du har til os, og så kigger vi på det. Så kan det være, at du får optaget et væsen i vores Væsenologi, eller at du kan få indlæst en af dine skøre, sjove, farlige eller skræmmende historier.

MEST POPULÆRE SAGER

Nældens Takvinge

Monsteret og musen

Hjertevæsenet

Den gule heks

Hopselopsen og den lyseblå hoppebold med stjerner på

Følg os...


HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk