Vulcano
Væsen nr. 56

kors

 

 

Beskrivelse
Dette er den aller første Vulcano - den lever ca. 1000 år, og når den dør kan den lave en kopi af sig selv. Den er 60 centimeter høj, og den vejer 30 kilo.

Andet vigtigt
Vulcano bor i en grotte nede i en vulkan i Afrika. Den kan sagtens tåle varmen fra vulkanen. Den spiser både mennesker og dyr, som den dræber med sine lavakræfter og sine lyn. Vulcano kan ikke tåle kulde, derfor laver den sig om til et isvæsen om vinteren. Så bor den i en isgrotte, som den selv laver. Vulcano fryser mennesker til is, som den tør op med sine lavakræfter, når den skal spise dem. Den tåler ikke larm, så bliver sur og skyder med lyn og regn.

Sidst set
Det vides ikke

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk