Vixen
Væsen nr. 142

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Vixen er 0,5 meter høj. Den lever i kolde skove og spiser planter og mus. Det er et godt væsen. Den kan ikke tåle sollys. Og holder sig derfor altid skjult i skovbunden.  Hvis den får lys tørrer den ud, går i brand og til sidst smelter den og forsvinder. Der findes 500 i hele verden og det er en truet væsenart. De lever højst i 20 år. Når en Vixen dør kommer der én ny Vixen. Den fødes ud af et isæg, som er så stort som et hønseæg. Hannen sætter sig på ægget og varmer det op. Når isen smelter kommer der en Vixen ud af ægget.

Andet vigtigt
Præcis kl 12 om natten bliver den lille søde nuttede Vixen til et kæmpe modbydeligt stinkende monster som angriber landsbyer der ligger lige i nærheden af skoven. Her spiser den alle kæledyrene - hvis den kan nå det.  Den er nemlig kun et monster i ca 1 time og så bliver den en lillebitte sød Vixen igen.  (Men den kan ikke lide grise og den er bange for katte).

Sidst set
Den blev sidst set omkring Jesus fødsel af en krybskytte i en skov. Krybskytten hed Adam på 45 år. Han var lige ved at skyde Vixen, men så slog kl 12 og Vixen blev til et kæmpe monster. Adam blev så  bange at han tissede i bukserne og løb hjem til sin mor. Ingen har nogen sinde troet på Adams historie.

 

Adams historie er genfortalt af: Niels P, Ingeborg, Kaya og Noah og Michael

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk