Væsenet
Væsen nr. 173

 

BESKRIVELSE:
Dette væsen hedder Væsenet. Den er lige så høj som et hus. Den vejer 200kg. Den bor ude i rummet. Den spiser sattelitter. Den har 6 arme fordi den skal løfte mange ting. Det er et ondt væsen fordi den dræber folk, og det gør den om 1000 år. Den flyver rundt ude i rummet. Den flyver også til andre planeter. 

ANDET VIGTIGT:
Væsenet er meget stærkt. Der lever kun to af dette væsen ude i rummet. De kan blive 200 år gamle. Begge væsener kan lægge æg. Den lægger æg nede på jorden - I Danmark. Der går én månede før ægget klækker.

SIDST SET:
Det var astronauten Frede som så dette væsen - han så den da han var på rumtur. Den var ved at spise en sattelit. Det er over 100 år siden at Frede så dette væsen.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk