Trube
Væsen nr. 36

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Trube væsenet er 6.000.000.000 år gammel, 4 meter langt, og bor på månen. Den spiser stjerneskud.

Andet vigtigt
Astronauterne der tog op på månen, så Trube, og de blev rigtig bange. Men Trube dræber ikke mennesker. Heldigvis blev Trube og Astronauterne gode venner, og Astronauterne byggede et dansehotel på månen. Astronauterne og Trube dansede hver aften på dansehotellet, og så sagde Trube: ”Gå lige lidt ud til siderne”. Astronauterne stillede sig ud til siderne, og så begyndte Trube at danse Breakdance - for han var Universets Mester. Næste dag da Astronauterne skulle til at hjem bygggede de et kæmpe stort hus til Trube. Derefter hoppede de ud i rummet og fangede en masse stjerneskud, og lagde ind i huset. De fangede også de bittesmå soltråde, som sidder på solen, for dem ville Trube have at drikke. Trube spyttede iskolde issten ud af munden, som Astronautern kunne lave en dragt af, men da de skulle hjem var der ikke mere brændstof, derfor løftede Trube rumskibet og satte det hen på spidsen af månen, og så gik Astrunauterne ind i rumskibet, og Trube kastede rumskibet ud i rummet og ned til jorden.

Sidst set
Astronauterne holdte det som en hemmelighed, at de have set Trube. Han ville ikke have, at de fortalte det til nogen. Efter et år kom Trube ned på jorden, og mødte nøjagtig de samme mennesker, som havde besøgt ham på månen. De fandt et rigtigt hemmeligt sted til Trube.
Det hemmelige sted ligger i Somalia, under jorden. Men ingen ved hvor.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk