Super Gladius
Væsen nr. 97

kors

 

 

Beskrivelse
Der findes lige nu 15 Super Gladiusser, som ikke kender hinanden. De bor i grotter i de varme lande - Super Gladiusser bliver skabt, når der er jordskælv og tsunamier på samme tid. De dør hvis de får vand på sig. men de er heldigvis så hurtige, at de næsten aldrig bliver ramt af vand. Super Gladiusser spiser mennesker og små dyr.

Andet vigtig
Super Gladius har en super god lugtesans, som fortæller den hvor der er føde. Super Gladius forlader grotten for at finde mennesker den kan spise. Den tænker lige så godt som mennesker, derfor kan den selv skabe sit våben.

Sidst set
Super Gladius er set af en ung fyr, som gik ved varme kilder i Spanien - han så den sidde i indgangen til grotten. Han blev meget bange, og løb den anden vej. Super Gladius fangede fyren og dræbte ham.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk