Snorkefyr
Væsen nr. 180

 

 

BESKRIVELSE:
En Snorkefyr er et sovevæsen. Dette væsen har fået sit navn blandt andet fordi det sover hele tiden. Hvis den ikke sover i ét døgn så dør den.  Disse væsener bor under senge og de er genkedelige ved deres hud som ligner at de har pyjamas på. En Snorkefyr er ca. 40 cm høj og vejer lige så meget som en blyant. Der findes lige nu 6.795.000 af dens art og de lever i ca. 1000år.

ANDET VIGTIGT:
En Snorkefyr kan være ganske farlig, for hvis man rører ved den så falder man selv i søvn. En Snorkefyr spiser alt det som ligger under sengen. De får ca. 1 unge hver måned. En baby Snorkefyr bliver 40cm på én dag.

SIDST SET:
Villads var den sidste der så Snorkefyr. Han så den under sin seng. Lige da den havde spist en mus. Villads rørte ved Snorkefyr og faldt straks i søvn og sov i 24 timer.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk