Sleepit
Væsen nr. 144

 

 

 

Beskrivelse
Sleepit bor på Island. De er 5cm høje og kan lave ild ud af hænderne. De kan smelte sne og is, men det er dumt for ellers har de ikke noget sted at leve. De kan lave ildkugler og alt muligt med ild for de elsker ild. De elsker også varm kakao, men de spiser for det meste tørret kold lava.
Sleepit er et ondt væsen der sætter ild til huse og mennesker hvis de bliver bange, men ellers bor de meget, meget, meget langt væk fra mennesker. De lugter virkelig dårlig så man ved altid når der er en Sleepit i nærheden. Sleepit bliver 150 år gamle. Den lægger 13 æg i løbet af dens 150årige levetid. Når de dør kommer der en gigantisk ildflamme op i luften. Alt det som er i en radius af 1 meter rundt om Sleepit brænder op med det samme.

Andet vigtig
Man må aldrig nogensinde gå tæt på en Sleepit for ellers bliver man fuldkommen brændt op i flammer.

Sidst set
Den sidste der så en Sleepit på Island var en grøndlænder der hed Kuluk. Han så den i 2009 d. 18. maj kl 12 om natten. Han så lige pludseligt noget der lyste i mørket og gik derhen. Det viste sig at være en Sleepit der var ved at at varme noget kakao. Det var heldigt at Sleepit ikke så Kuluk så derfor overlevede han.

Kuluks historie er genfortalt af Villads, Simon M og Hr. Michael

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk