Slangedragen
Væsen nr. 146

livstrae_2

 


Beskrivelse

Slangedragen er en meter lang, og vejer  det samme som en slange. Der findes 1000 stykker, og de bor over hele verden. Den spiser sommerfugle og andre små insekter, som flyver rundt i luften. Slangedragen bliver født i et æg, hvor den bor i 14 dage som slange med regnbuefarver. Så klækker ægget og den kommer ud og udvikler vinger - den bruger ca. en uge til at lære at flyve. Slangedragen lever i 100 år, og dør af enten alderdom eller fordi den flyver ind i ting.

Andet vigtigt
Slangedragen er ikke farlig for mennesker, men den kan godt finde på at bide mennesker, hvis den bliver irriteret. Slangedragen er god til at trylle sig frem og tilbage over hele verden - den tænker bare på stedet, og så er den lige pludseligt der.

Sidst set
Det var Sofia, som var ude at gå tur med sin veninde, som sidst så den. Den kom flyvende forbi dem i fuld fart.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk