Skolemusen
Væsen nr. 163

 

 

BESKRIVELSE:
Skolemusen er ca 0,5 meter høje. De vejer lige så meget som en tom papkasse. En skolemus kan aldrig dø. Den lever kun på skoler. Her samler den alle papkasserne som ligger og flyder og så tager den dem med ned i kælderen. Den tæller hele tiden sine papkasser. Den skal altid have 10 papkasser, som den har bygget en hule af. Har den over 10 så spiser dem den har til overs. Og hvis der er mindre end 10 papkasser skynder den sig ud og finde en ny.

ANDET VIGTIGT:
Skolemusen kan teleportere sig fra garderobeskab til garderobeskab for at finde papkasser. Der lever kun én på hver skole, men alle skoler har en Skolemus - og det er godt for ellers ville de drukne i papkasser.

SIDST SET:
Ida var den sidste der så Skolemusen. Ida skulle op og hente sin papkasse i sin garderobe, men da Ida åbner sit rum ser hun Skolemusen, som lige skulle til at spise hendes papkasse. Men da Skolemusen ser Ida løber den væk. Det var i 2014, d. 09.02 - Som også er Idas fødselsdag! Tillykke.

 

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk