Rota
Væsen nr. 83

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Rota findes over hele verden undtagen i ørkenen. Dette væsen findes i lige så stort antal som mariehøns. Rota bor i Oslo, Norge  Hun er 80 centimeter høj og bor i en grotte på et fjeld. Hun spiser sne om vinteren og græs om sommeren.

Andet vigtigt
Rota bor alene oppe i sin grotte, og hun er 5 gange hurtigere end end bil. Den hvide plet hun har i midten af maven kan hun tage ud, og bruge til det hun har brug for. Rota bruger den til dør i sin grotte, til at snowboarde på ned af bjergene og hun bruger den også til en boomerang.

Sidst set
Rota er sidst set af en norsk dreng og pige, som var oppe at stå på ski. Børnene var kommet for tæt på grotten, så hun skyndte sig at tage dem og løbe væk med dem, så de ikke opdagede grotten.

 

 

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk