Rainbow-Mini
Væsen nr. 64

livstrae_2

 

 

Beskrivelse
Rainbow-Mini er på størrelse med en loppe, men hvis den bliver forskrækket bliver den kæmpe stor. Når den er stor, så er det muligt for mennesker at se den - Menneskerne kan se Rainbow-Minis farvemønster.

Andet vigtigt
Der findes kun 2 af Rainbow-Minis, og de lever kun en uge før de dør. Når de dør, så bliver de erstattet af to nye Rainbow-Minier med det samme. De nye bliver skabt af de gamle Rainbow-Minis farver. Rainbow-Mini er så skrøbelig, at den dør før tid, hvis den bliver rørt af  mennesker. Når der er et menneske, som er trist eller sur, så hopper Rainbow-Mini forbi dem, og så bliver menneskerne glade.
De to Rainbow-Minis kender ikke noget til hinandens eksistens. Den ene bor i Australien sammen med kænguruerne, og den anden bor i Afrika sammen med Elefanterne. De lever af blade.

Sidst set
Rainbow-Mini er sidst set af en lille brunhåret baby med sut i munden.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk