Putte Putte
Væsen nr. 185

BESKRIVELSE:
Dette væsen er en Putte Putte. Den kan blive op til 1.8ocm. høj. Hver gang en Putte Putte dør forvandler den sig til et farligere dyr. Når den har været død så mange gange at den bliver til det næstfarligste dyr i verdenså forvandler den sig tilbage til den søde Putte Putte. Der går fire dage efter den er død til den forvandler sig til et farligere dyr.
Ingen kan løfte en Putte Putte for den vejer alt for meget. Men ingen ved hvor meget den vejer.
Hvis man ser en Putte Putte bliver man ikke bange - den ser nemlig sød ud. Den bliver også meget bange for mennesker, for den kan ikke lide når der er for mange folk.
En Putte Putte er egentlig meget farlig og kan godt finde på at dræbe mennesker som går alene og allerhelst dem som hedder Mikael.

ANDET VIGTIGT:
En Putte Putte hedder sådan fordi den elsker at putte og sove. Der findes kun én Putte Putte i hele verden og den lever i Danmark.

SIDST SET:
Daniel på 30år var den sidste som så Putte Putte. Han så den på Himmelbjerget i en revne i bjerget. Men den så også Daniel og gik til angreb på ham. Men Daniel løb væk fra den og så kom der en T-rex og Putte Putte slog T-rexen ihjl. Det var nemlig for mange, mange, mange år siden. Daniel fik kun et lille sår af Putte Putte.

 

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk