De Bionistiske 20 56 100
Væsen nr. 20

 

kors

 

 

Beskrivelse
De Bionistiske 20 56 100 kan med meget voldsom kraft suge mennesker ind i deres mund. Når mennesket kommer derind går de lynhurtigt i opløsning. De har en indbygget menneske-GPS i kroppen, så de kan finde et nyt bytte, når de bliver sultne. På grund af deres farlighed, så er de sat på listen over de 10 farligste væsner i verden.

Andet vigtigt
De Bionistiske 20 56 100 er hurtige svømmere - de kan komme op på 80 kilometer i timen, når de jager deres bytte. Når de først har spottet et menneske via deres GPS, så kan menneskerne ikke flygte fra dem.

Sidst set
Det var en dykker kaldet Umbisak, som så dem sidst - han var ude at dykke for at tage billeder af fisk, som han skulle bruge til et magasin. Han fik et meget sjældent billede af De Bionistiske 20 56 100.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk