Myrefusen
Væsen nr. 111

livstrae_2

 


Beskrivelse
Myrefusen bor i junglen i Spanien. Den er 1 meter høj og vejer ikke særlig meget. Myrefusen lever af små bitte kødrester i skovbunden. De bor sammen i en flok på 100, som en stor familie. De bor og gemmer sig under bladene i junglen og så er de meget stærke. En Myrefus er lige så stærk som 20 mænd.

Andet vigtigt
Den kan kamuflere sig ved at ændre farve til sine omgivelser. Den kan hoppe rigtig højt, hvis den skal fange et bytte og så er den meget hurtig, hvis et dyr eller menneske jager den.  Myrefusen er ikke farlig, kun hvis man skræmmer den eller jager den eller sigter på den med et gevær. Så vil den springe frem og spyede gift ind i halsen på en.

Sidst set
En Myrefus blev sidst set af den gamle jæger Christian på 87 år. Han gik en tur i junglen for at jage og så Myrefusen kl 10 om aftenen en sommer for mange år siden.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk