Musikanske Musmus
Væsen nr. 178

 

 

 

BESKRIVELSE:
Den Musikanske Musmus lever på præstegårde. Der lever faktisk én Musmus på hver præstegård. De er virkelig gode til at synge. De er søde ved søde dyr og søde mennesker. En Musikansk Musmus kun 2cm høj, men vejer 100kg. Den spiser sten fra gravstene. Men mest fra dem som har været onde ved den, mens de levede. Hvis nogen feks. prøvede at løfte den. For det kan den virkelig ikke lide.

ANDET VIGTIGT:
En Musikansk Musmus kan trylle et sværd ud af øret. Lidt som Abekongen, men den er ikke lige så vild som Abekongen. Den er faktisk meget stille og fredelig, bare ikke mod onde tyveknægte som kunne finde på at komme ind på præstegårde.

SIDST SET:
Mia var den sidste den Musikanske Musmus i 2019. Den skulle til at stige på et fly tilabge til sit eget land. For denne var en Afrikansk Musmus. Der findes faktisk en hel del forskellige Musmuser. Den Afrikanske Musikanske Musmus er den som er set her på billedet.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk