Muldvarm
Væsen nr. 181

BESKRIVELSE:
Muldvarm er et væsen som kan blive op til 1 meter og 20 centimeter. Den vejer lige så meget som en lastbil. Den lever i grotter i Thailand  - langt inde i jorden. Den kan nemlig ikke tåle sollys. Hvis den kommer ud i solen dør den. Herinde spiser den rotter og kan blive op til 100år. Der findes utrolig mange Muldvarmer. Faktisk mener man at der kan være helt op til 100 millioner.

ANDET VIGTIGT:
En Muldvarm kan kamuflerer sig for solen, men kun om lørdagen. Så kommer den op til overfladen og hvor den dræber mennesker. Den drikker menneske blod. Man kan dog godt overvinde en Muldvarm hvis man har en økse og hakker den midt over.

SIDST SET:
Mulvarmen  blev sidst set af en 20 årig kvinde som hed Ida, for flere hundrede år siden. Hun så Muldvarmen i en grotte da hun var ude og lede efter ædestene i Thailand. Heldigvis havde hun en økse med sig.

Aiga

Væsen nr. 193

Vikingedut

Væsen nr. 192

Krussedulle

Væsen nr. 191

Abbesjak

Væsen nr. 190
HVEM ER VI?

Historietosserne er: Idrætspædagog Anja Helene Sørensen og teatermanuskriptforfatter Michael Bonde. Gennem flere år har vi fortalt historier til og med hundredvis af børn – med stor succes.

Vi vil derfor gerne dele ud af vores store viden om historiefortællingens mange gode egenskaber. Det vil vi, fordi vi tror på at historiefortælling kan skabe et rum til fordybelse og sproglig udfoldelse.

VIL DU BOOKE OS?

Du kan kontakte os her

FØLG OS

Historetosserne 2023 | Hjemmeside lavet af Magio.dk